Γ. Τσαλίκης: “Το διαζύγιο μου ήταν συναινετικό”

Ο Γιώργος Τσαλίκης, χαρακτήρισε την εμπειρία του στο “Δέστε τους”, ως συγκλονιστική, ενώ παραδέχτηκε ότι έμαθε πολλά μέσα από την εκπομπή. “Βίωσα τις δυσκολίες που έχει η ζωντανή τηλεόραση”, ενώ αναφέρει ότι θα ήθελε “σαν τρελός” να κα΄νει ξανά μια αντίστοιχη εκπομπή.

Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στη διακοπή της αποχώρησής του με την εκπομπή, είπε ότι είχε πολλούς ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να συνεχίσει στο “Δέστε τους”, με τους ίδιους συνεργάτες, θεματολογία αλλά και…ψυχολογία! Τους προβληματισμούς του μοιράστηκε με το κανάλι και έτσι το διαζύγιο ήταν συναινετικό!

Για την σχέση του με τον Νίκο Μουτσινά, αναφέρει τα εξής: “Είμαστε δυο άνθρωποι με διαφορετική προσωπικότητα και δεν συμφωνούσαμε πάντα. Υπήρχε διάσταση απόψεων με τον Νίκο σχετικά με το πώς θα έπρεπε να είναι η εκπομπή”, αναφέρει χαρακτηριστικά, και συμπληρώνει ότι η διαφωνία αυτή μπορεί να ήταν κουραστική πολλές φορές, ωστόσο εκτός πλατό περνάνε πολύ καλά.

Όσων αφορά το μήνυμα και την ανθοδέσμη που έλαβε η Δήμητρα Αιγινίτη από τον σύζυγό της, ο Γιώργος απαντά ότι όλοι θεώρησαν ότι έχει ελεγθεί από τον αρχισυντάκτη ή κάποιο μέλος της εκπομπής, γι αυτό τον λόγο και την “πίεσε” να το διαβάσει on air! “Έτσι κάνουν όσοι αγαπάνε”, είπε και σημείωσε ότι δεν τον ενόχλησε καθόλου.

Διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να συμμετάσχει από του χρόνου στο “Μες την Καλή Χαρά”, αφού όπως δήλωσε έιναι εξαιρετικά δύσκολο για εκέινον να κάνει πρωινή εκπομπή και παράλληλα να εμφανίζεται σε μαγαζί το βράδι. Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα συμμετείχε στη Eurovision, ο Γιώργος απαντάει θα το σκεφτόταν σοβαρά αν βρισκόταν το κατάλληλο τραγούδι!

Τελικά, έχει κάνει bottox; Όχι, αλλά ο τραγουδιστής δήλωσε ότι “είμαι υπέρ σε οτιδήποτε δεν σε παραμορφώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο καλά”! Πάντως, αν κάποια στιγμή αποφάσιζε να κάνει πλαστική bottox, δεν θα δίσταζε να το κάνει on camera, για να προωθήσει και τη δουλειά τη γυναίκας του!

Read More

And More