Γ. Τσιμιτσέλης: “Θα προτιμούσα να απατήσω, παρά να με απατήσουν!”

Για γάμο, τις γυναίκες, την απιστία, την σύντροφό του Βάσω Λασκαράκη και την οικονομική κρίση μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός κάθεται ανάμεσα στα Everyday girls του MTV και αποκαλύπτει τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού του.
“Δεν ξέρω αν παντρεύομαι, θα δείξει..” λέει όταν η κουβέντα γίνεται λίγο πιο σοβαρή και εξομολογείται για την σύντροφό του: “Στην Βάσω με κέρδισε η προσωπικότητά της, η ομορφιά της και συνολικά ο χαρακτήρας της. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της πολυκατοικίας, ήμασταν από την αρχή στον ίδιο όροφο και γρήγορα συγκατοικήσαμε κιόλας!”.
Πώς όμως προχώρησε το φλερτ μεταξύ τους;
“Είμαι παραδοσιακός στον τομέα του φλερτ, γενικά δεν ρισκάρω εύκολα, αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν θέλω να πλησιάσω μία κοπέλα και επομένως θέλω πάντα να νιώθω ότι υπάρχει το κατάλληλο έδαφος. Καταλαβαίνεις τι νιώθει ο άλλος για ‘σένα και έτσι ξεκινάει ένα παιχνίδι! Έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα και με την Βάσω”.

Όσο για την απιστία, ο Γιάννης εξηγεί: “Ήμουν πάντα μονογαμικός και με την απιστία έχω πολύ κακή σχέση! Είναι δεδομένο ότι είμαι από τα άτομα που θα προτιμούσα να απατήσω παρά να με απατήσουν. Είναι θέμα εγωισμού καθαρά. Δεν τα πάω λοιπόν καλά με την απιστία και δεν θέλω να τα πάω καλά ούτε στο μέλλον! Όταν απιστείς καταστρέφεις πάνω από όλα τον εαυτό σου και την ψυχική σου ηρεμία, όχι μόνο τον άλλο. Ένας σωστός άντρας πάντως, αν δει την κοπελα του να τον απατά, πρέπει να φύγει σαν κύριος”.
Για τη ζήλεια, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: “Ζηλεύω την Βάσω στα όρια που η ζήλεια είναι θετική σε μια σχέση και όταν δεν μου δίνονται αφορμές, φυσικά και δεν ζηλεύω. Επίσης, μπορεί να μην είμαι από τη φύση μου ρομαντικός, αλλά το παλεύω!”, εξηγεί.

Πώς αντιμετωπίζει όμως την οικονομική κρίση και που αποδίδει τις ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση;
“Δεν έχω λόγο να φύγω από την Ελλάδα λόγω ΔΝΤ. Δεν θα έφευγα από το σπίτι μου. Επιλέγω να ζω στην Ελλάδα της κρίσης, να ζω και να ελπίζω γιατί όσο ζω ελπίζω! Δεν είμαι σπάταλος και έτσι λόγω κρίσης δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Τα έξοδά μου είναι οι τράπεζές μου. Είμαστε φιλαράκια, τα λέμε συχνά πυκνά, τις αγαπώ τόσο που πηγαίνω κάθε μήνα! Τα βαφτιστήρια μου, μη σας πω και τη μητέρα μου, τους βλέπω πιο σπάνια από ό,τι βλέπω τις τράπεζες! Είμαστε μια ευλογημένη γενιά από τη μία, γιατί ζήσαμε με παροχές που οι προηγούμενες γενιές δεν μπορούσα να διανοηθούν, όμως φτάσαμε σε ένα σημείο που έβλεπες δασκάλους του δημοτικού να λένε στα παιδάκια “παρακαλώ κλείστε τα κινητά σας”, έτσι ξεφύγαμε και ελπίζω πλέον να γίνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα”, δήλωσε.
Περισσότερες αποκαλύψεις από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη απόψε στις 20:30 στο MTV και τα “Everyday girls”

Read More

And More