Γ. Βαρδής: Η εξομολόγησή του για την μεγάλη περιπέτεια υγείας του πατέρα του Α. Βαρδή

Στην εκπομπή “Όλα καλά” μίλησε ο Γιάννης Βαρδής για τις δύσκολες ημέρες που πέρασαν με την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή αλλά και για τις φήμες που τον ήθελαν να έλκεται από άτομα του ίδιου φύλου.

“Ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου όλο αυτό. Είχε καρκίνο ο πατέρας μου, όγκο στο κεφάλι, κακοήθη. Βρήκαμε τους κατάλληλους γιατρούς, πήγαμε στη Γερμανία, έκανε την επέμβαση και έχει κάνει όλα τα βήματα που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος, γυρνώντας στην Ελλάδα. Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν πως πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τα έχει κάνει και είμαστε σε μια φάση ανάρρωσης, η οποία εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Είμαστε δίπλα του, είναι με ανθρώπους που αγαπάει, την οικογένειά του και τη σύντροφό του. Προσπαθούμε ό,τι ενέργεια έχουμε να τη μεταφέρουμε σε εκείνον, γιατί την έχει ανάγκη”, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Όσο για τις έντονες φήμες που τον ήθελαν να έλκεται ερωτικά από άτομα του ίδιου φύλου, ο ίδιος απάντησε: Είχα κάνει ξανά μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει σχετικά με τους ανθρώπους του ίδιου φύλου. Τότε είχα πει ότι ποτέ δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους του ίδιου φύλου. Έχω φίλους, έχω ανθρώπους πολλούς γύρω μου, όπως όλοι μας. Μέχρι εκεί. Μετά την πήραν αυτή τη δήλωση και την έκαναν λάστιχο. Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να διαχειρίζομαι καλύτερα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου. Ακόμα και τα κακά σχόλια, τα βλέπω και μου είναι παντελώς αδιάφορα. Δεν με απασχολεί καθόλου, μου είναι αδιάφορο. Ακόμα και πριν λίγο καιρό γράφτηκε ότι ήμουν έτοιμος για γάμο και χώρισα.

Δες το βίντεο

Read More

And More