Γ. Βασιλείου: Τι λέει για την περιπέτεια της υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Ο Γιάννης Βασιλείου πριν από μερικές ημέρες πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή. Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, δεν σταματά να χαμογελά και να βλέπει την ζωή με αισιοδοξία!
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” όλα άρχισαν όταν τον πήγε ο μάνατζέρ του στο αεροδρόμιο, αφού έπρεπε να ταξιδέψει στο Τορόντο για τις 6 προγραμματισμένες συναυλίες του. Καθώς πήγε να κάνει check in ένιωσε αφόρητους πόνους στην κοιλιά, διπλώθηκε και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο ίδιος από τους πόνους δεν θυμάται καν τι συνέβη, μόνο ότι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και αμέσως μετά μπήκε χειρουργείο.
Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε για το πρόβλημα υγείας του: “Είχε σπάσει η χολή μου και το υγρό που απελευθερώθηκε είχε φτάσει μέχρι τους πνεύμονές μου. Δυόμιση ώρες κράταγε το χειρουργείο. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα αισθανθεί καμία ενόχληση. Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, σήμερα ίσως να μη ζούσα.”
Από το πλευρό του τραγουδιστή δεν έφυγαν ούτε στιγμή ο γιος του Γιώργος Αλκαίος και οι 2 κόρες του Άννα και Τζιωρτζίνα: “Τα αγγελούδια μου ήταν συνεχώς κοντά μου” δήλωσε.
Επίσης για τον κόσμο που πήγε να τον δει είπε: “Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι ήρθαν να με δουν και ειδικά αυτούς που έφθασαν στην Αθήνα από την επαρχία. Η αγάπη τους με συγκίνησε.”

Read More

And More