Γ. Χρανιώτης: ”Έχω πάει τρεις φορές σε ψυχίατρο”!

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να παραδέχεται τα λάθη του και τα έχει βρει με τον εαυτό του. Του αρέσει να ζει ελεύθερα και να απολαμβάνει τον έρωτα. Παραδέχεται ότι έχει πάει με δύο γυναίκες ταυτόχρονα και ότι υπήρξε πολύ ζηλιάρης.

”Έχω κάνει παρακολουθήσεις. Είχαμε χωρίσει για μία περίοδο με μια κοπέλα και την ακολουθούσα από το ένα νησί στο άλλο. Ήμαστε στο ίδιο πλοίο, βρεθήκαμε και της υποσχέθηκα ότι θα φύγω αλλά πήγα προσεκτικά και στο επόμενο νησί. Έμεινα μέχρι το βράδυ σε ένα κάστρο, περιμένοντας να ξεκινήσει το πανηγύρι! Ξαφνικά εμφανίστηκα μπροστά της και περάσαμε πολύ όμορφα”, δηλώνει ο Γιώργος στο περιοδικό ΕΓΩ!

Δεν του αρέσουν τα ξενοδοχεία και οι πολυτέλειες. Προτιμά να κοιμάται με sleeping bags στις παραλίες και να κάνει surfing. Του αρέσει επίσης να ταξιδεύει μόνος του. Όπως έκανε και στη Βραζιλία. ”Την πρώτη μέρα πήγα σε μια φαβέλα. Είναι οι παραγκουπόλεις τους, που δεν μπορείς να μπεις μόνο σου γιατί σε τρώνε. Η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου εκεί. Σε αυτά τα μέρη κάθε ξένος είναι ανεπιθύμητος. Το κατάλαβα αργότερα κι ακόμη κι εγώ τρόμαξα με τη τόλμη μου”, τονίζει.

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει περάσει κατάθλιψη: ”Έχω περάσει χωρίς να το έχω καταλάβει. Έχω πάει τρεις φορές σε ένα ψυχίατρο. Δεν έχω πάρει φάρμακα ποτέ. Πήγα για προσωπικούς και ερωτικούς λόγους. Δεν μου άρεσε η ζωή μου, ο εαυτός μου, ότι έβγαινα έξω και έπινα πολύ. Δεν ήμουν καθόλου ευτυχισμένος. Εγώ πιστεύω ότι η ευτυχία υπάρχει σε στιγμές”.

Ο Γιώργος δίνει την εντύπωση πως έχει την διάθεση να αποκαλύψει τα πάντα σε αυτή τη συνέντευξη. Είπε πως όταν ήταν 20 χρονών, είχε αφήσει έγκυο την 18χρονη κοπέλα του. Αποφάσισαν να μην το κρατήσουν το μωρό. Έτσι η κοπέλα έκανε έκτρωση.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος του; ”Είχα επιτρέψει να με επηρεάζει ένας άνθρωπος τόσο βαθιά, που, για κάποιον περίεργο λόγο, έκανα ακριβώς αυτά που μου έλεγε και είχα χάσει την προσωπικότητά μου. Ήταν φίλος μου, μεγαλύτερος από εμένα και σαφώς πιο έμπειρος. Είχα χάσει τον εαυτό μου. Ήταν σαν ένα είδος αίρεσης”, παραδέχεται.

Read More

And More