Γ. Χρανιώτης: “Υπήρξε στιγμή που έφθασα συνειδητά ως τον θάνατο!”

Ο Γιώργος Χρανιώτης που συμμετέχει φέτος στο “dancing with the stars” μίλησε για τις προκλήσεις, την έκθεση στο κοινό, το γάμο, τα παιδιά και τις ριψοκίνδυνες αντιδράσεις του. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει φθάσει μέχρι το θάνατο…

“Υπήρξε ένα συγκεκριμένο βράδυ της ζωής μου, που δεν είχα καμία διάθεση να προστατεύσω τον εαυτό μου από τίποτα. Δεν μου άρεσε τίποτα από τη ζωή μου. Δεν ονειρευόμουν. Δεν υπήρχε τίποτα να περιμένω”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Hello!”

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως μέχρι τα 30 του έζησε μια ριψοκίνδυνη ζωή: “Έβγαινα έξω, έπινα, έπαιρνα τη μηχανή, έφευγα κι έτρεχα. Έχω κοιμηθεί ακόμα και πάνω στη μηχανή. Με ξύπνησε ο συνοδηγός μου, που ουσιαστικά μου έσωσε τη ζωή”, είπε.
Ακόμη, για χάρη του έρωτα έχει βγει μέχρι και γυμνός στο δρόμο και συγκεκριμένα στην… Πατησίων! “Ήμουν 17 χρονών. Διέσχισα καθέτως την Πατησίων, γυμνός, και μετά ξαναγύρισα πίσω και έβαλα τα ρούχα μου”, είπε και σημείωσε ότι δεν έχει κάνει cyber- sex, αλλά phone-sex που ενεργοποιεί τη φαντασία και είναι αφάνταστα ερεθιστικό.

Τέλος για το γάμο και την οικογένεια, ο ίδιος δήλωσε: “Το θέμα του γάμου το βρίσκω περιττό. Η ιδέα των παιδιών μου αρέσει πάρα πολύ και γι΄αυτό κιόλας έχω υιοθετήσει ένα παιδάκι στην “Action-Aid”. Αισθάνομαι μισο-μπαμπάς”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More