Γ. Ζουγανέλης: »Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αν δεν τους πειράζει που είμαι straight»!

Γ. Ζουγανέλης: »Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αν δεν τους πειράζει που είμαι straight»! | tlife.gr

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, χθες το βράδυ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή »Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο», όπου μίλησε για τους γονείς του, τους Έλληνες και τον τρόπο με τον οποίο αυτοί αντιμετωπίζουν κάποια κοινωνικά φαινόμενα.

»Οι Έλληνες δεν είναι πολιτισμένοι, δεν συμπαρίστανται», είπε ο ίδιος αναφερόμενος στον κοινωνικό ρατσισμό και τις δυσκολίες που έζησε, φροντίζοντας τους κωφάλαλους γονείς του. Και συνέχισε, τονίζοντας ότι εκείνοι δεν κατάφεραν να μορφωθούν κι έμειναν αναλφάβητοι, λόγω αυτής της αντιμετώπισης.

»Αναγκάστηκα να κηδεμονεύσω τους γονείς μου και να τους υπερασπιστώ απέναντι σε μια κοινωνία ανυπόληπτη, να κηδεμονεύσω την άδικη σχέση που είχαν με την κοινωνία. Ο κοινωνικός ρατσισμός είναι ένα πράγμα που, ευτυχώς, δεν τον καταλαβαίνουν οι ίδιοι και το πρόβλημα της κοινωνίας είναι, ότι δεν τους βοηθά να μπουν στην διαδικασία των ανθρώπων με νόηση!»

Φανερά απογοητευμένος μίλησε και για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της κοινωνίας, που δεν ήταν κάτι παραπάνω από εικονική. Είπε χαρακτηριστικά: »Η Ελληνική κοινωνία έκρυβε τα ανάπηρα παιδιά της, ήταν ντροπή να τα βγάζεις προς τα έξω. Κάπως πήγαμε να κουνηθούμε με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά γίνανε πράγματα βιτρίνας και εντυπωσιασμού!» Μάλιστα, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα της αδιαφορίας των πολιτών για τους συνανθρώπους τους, δήλωσε: »Δεν μπορώ τον άνθρωπο τον φραγκάτο, να μην συμπαραστέκεται στους ανθρώπους που υπολείπονται οικονομικά»!

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων ο Γιάννης είπε: »Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αν δεν τους πειράζει που είμαι straight!»

READ more