Gadget: Το απόλυτο φορητό ηχείο της Sony!

Με βάρος μόλις 215 γραμμάρια και μέγεθος 6,1 x 6,1 εκατοστά, το νέο ασύρματο ηχείο της Sony επιτρέπει στον χρήστη να το παίρνει μαζί του όπου και αν πάει για να μπορεί να ακούει δυνατά την αγαπημένη του μουσική παρέα με τους φίλους του.

""

Το νέο Sony SRS-X11 συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή μέσω bluetooth ή NFC σύνδεσης και προσφέρει μοναδική ποιότητα ήχου αλλά και αυτονομία μιας και με μία φόρτιση μπορεί να παίζει ασταμάτητα πάνω από 10 ώρες.
Για ακόμα καλύτερη ακρόαση μουσικής το SRS-X11 συνδέεται, σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα από ένα ηχεία, με τα υπόλοιπα και ο χρήστης πλέον μπορεί να επιλέξει αν θέλει να ακούει στερεοφωνικά με το κάθε ηχείο να αναλαμβάνει το ρόλο του (L,R) είναι να είναι αυτόνομα και να παίζουν τα απλά τα ίδια.

""

Επίσης επιτρέπει στον χρήστη να ελέγξει την ένταση της μουσικής με ειδικά πλήκτρα που διαθέτει στο πάνω μέρος ενώ γίνεται και Hands free μιας και διαθέτει και πλήκτρα απάντησης – τερματισμού κλήσεων.
Αν και στην τιμή του (88.90€) μπορεί κάποιος να βρει καλύτερα ηχεία σε ποιότητα, σίγουρα δεν μπορεί να βρει σε αυτό το μικροσκοπικό μέγεθος και χρώματα που διατίθεται το SRS-X11.
Σίγουρα το νέο μικροσκοπικό ηχείο της Sony θα μεταφέρει το Party όπου και αν πάτε.

Ετικέτες

Read More

And More