Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Τον ζήλευα, έκανα βιντεοκλήσεις και τον ακολουθούσα σε όλα τα live

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι μαζί με τα δυο του παιδιά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια  ενώ όταν μιλούν για τη σχέση τους, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Το πρωί της Δευτέρας 18/3 η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι στο Happy Day, με τη σύζυγο του τραγουδιστή να παραδέχεται πως πριν γίνουν γονείς, ζήλευε πολύ.

«Πριν τα παιδιά τα έκανα όλα. Έπαιρνα κλήσεις όταν πήγαινε στο ξενοδοχείο που θα έμενε μέχρι να έρθει. Ήθελα την κλήση να δω ότι ξάπλωσε, τα ήθελα όλα. Πήγαινα φυσικά στα περισσότερα live του» παραδέχθηκε η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Το χειρότερο που μου έχει κάνει ήταν όταν πήγα για συναυλία και της είπα ότι θα βγω το βράδυ. Μου ετοίμασε τη βαλίτσα, τελείωσα τη συναυλία, πήγα να ντυθώ και μου είχε βάλει μία μπλούζα χωρίς μανίκια. Ήταν ένα πανάκι. Τελικά δεν βγήκα» ανέφερε με γέλιο ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Του είπα ότι είναι πάρα πολύ ωραίο για να μη βγεις σήμερα. Πλέον δεν τα κάνω. Έχω ηρεμήσει πολύ. Κουράζομαι, δε μπορώ να μένω ξάγρυπνη» πρόσθεσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Πλέον έχω εκπαιδευτεί κι εγώ» κατέληξε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Read More

And More