“Game Of Thrones”: Επιτέλους έρχεται η… βαρυχειμωνιά!

Αντίστροφα πλέον μετρούν οι εκατομμύρια fan της επικής σειράς «Game of Thrones» καθώς ο 7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς-φαινόμενο της HBO, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στη Nova, την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή ξημερώματα, ταυτόχρονα με την Αμερική, και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema4HD.

Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος, αμέσως μετά την προβολή κάθε επεισοδίου, και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO https://www.youtube.com/watch?v=w0X3HaC_Wkg

Η σειρά Game of Thrones έχει βραβευθεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, ενώ έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών. Παράλληλα, έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία, την έκταση και την ποιότητα της παραγωγής της. Σύμφωνα με το IMDb, είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών, τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές, καθώς επίσης και την εκπληκτική αφοσίωση των οπαδών της, η οποία έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό φαινόμενο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, την προβολή των προηγούμενων έξι κύκλων της σειράς σε ένα επικό Box Set. Όλα τα επεισόδια της πιο δημοφιλούς σειράς βρίσκονται διαθέσιμα μέχρι και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές της Nova μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO (https://www.youtube.com/watch?v=rsdKid_pvbs)

Read More

And More