Game of Thrones: Ήρθε η ώρα της εκδίκησης…

Μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική, τα κανάλια Novacinema θα προβάλλουν αποκλειστικά τα νέα επεισόδια της σειράς φαινόμενο που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στους πολυάριθμους θαυμαστές της σειράς βρίσκονται η παγκοσμίου φήμης φωτογράφος πορτρέτων Ανι Λίμποβιτς που φωτογράφισε τους πρωταγωνιστές για το «Vanity Fair» με αφορμή την έναρξη του τέταρτου κύκλου, ο Αμερικανός Πρόεδρος που ζήτησε να δει τα νέα επεισόδια πριν ακόμη αυτά προβληθούν από το κανάλι HBO αλλά και η Madonna που πρόσφατα δημοσιοποίησε ένα selfie ντυμένη ως η νεαρή μητέρα των δράκων, Καλίσι!
/

Στον τέταρτο κύκλο, οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις, θα μεταφέρουν στις οθόνες μας το δεύτερο μέρος του τρίτου βιβλίου του Τζωρτζ Μάρτιν με τίτλο «Η Καταιγίδα των Σπαθιών». Όπως πολύ καλά έχει εντυπωθεί στη μνήμη μας, το 1ο μέρος έκλεισε με τον αιματοβαμμένο «κόκκινο γάμο» όπου σχεδόν ξεκληρίστηκε το «Σταρκέικο», δημιουργώντας δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, σε μπλογκ και διαδικτυακά φόρουμ, συζητήσεις εντός κι εκτός διαδικτύου και σίγουρα… μεγάλες προσδοκίες για τον κύκλο που αναμένουμε να ξεκινήσει. Ένα από τα χιλιάδες tweets στο σχετικό hashtag αποτύπωσε εύστοχα την τάση του συγγραφέα να σκοτώνει τους βασικούς χαρακτήρες των βιβλίων του: «Γιατί ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν χρησιμοποιεί Twitter; Γιατί σκότωσε και τους 140 χαρακτήρες».

Διάβασε περισσότερα στο zappit

Read More

And More