Game of Thrones: Χαμός στο twitter με την ερωτική σκηνή Καλίσι – Τζον Σνόου και την αργοπορία του 8ου κύκλου!

Είναι αναμφίβολα η νέα μεγάλη τρέλα και το talk of the town σε κάθε χώρα που προβάλλεται. Το Game Of Thrones ανήκει στις σειρές που ή θα την λατρέψεις από το πρώτο επεισόδιο, ή δεν θα την παρακολουθήσεις ποτέ. Ωστόσο, οι πιστοί τηλεθεατές της -εκατομμύρια τηλεθεατές της- περίμεναν πως και πώς το φινάλε της 7ης σεζόν, αλλά και το πότε θα ξεκινήσει ο 8ος κύκλος.

Το τελευταίο επεισόδιο για φέτος προβλήθηκε με την ερωτική σκηνή ανάμεσα στην Καλίσι (Daenerys Targaryen) και τον Τζον Σνόου (Jon Snow) να μονοπωλεί το ενδιαφέρον… μιας και ήταν κάτι που περίμεναν όλοι εδώ και καιρό να δουν!

Ωστόσο, το φινάλε του επεισoδίου τους άφησε όλους να περιμένουν με αγωνία τον επόμενο κύκλο που… θα αργήσει όμως λίγο παραπάνω! Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της HBO μίλησε για τον προγραμματισμό της προβολής του 8ου κύκλο επεισοδίων και αποκάλυψε για τους σεναριογράφους David Benioff και D.B. Weiss. “Αυτή την περίοδο γράφουν και ολοκληρώνουν τα τελευταία επεισόδια. Θα έχουμε μια καλύτερη αίσθηση για το πότε θα παιχτεί ο τελευταίος κύκλος όταν τελειώσουν τα κείμενα, αλλά αυτό είναι ξέρετε μια απαιτητική διαδικασία”, είπε ο Bloys. “Άρα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του ’18 ή τις αρχές του ’19, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των πραγμάτων”, συμπλήρωσε.

Βάσει των εκτιμήσεων, τα νέα επεισόδια θα αρχίσουν να γυρίζονται τον προσεχή χειμώνα. Ο Χειμώνας άλλωστε είναι εδώ. Και τα επεισόδια πιθανότατα θα προβληθούν το 2019. Γεγονός που εντείνει ακόμη περισσότερο την αγωνία.

Και μπορεί αυτή η εξέλιξη να μην άρεσε στους fans της σειράς στην Αμερική, αλλά και στην Ελλάδα το twitter πήρε “φωτιά για το GoT.

Read More

And More