Γάμος Stan – Βέρας Σωτηροπούλου: Η άφιξη της νύφης και η συγκίνηση του τραγουδιστή – Φωτογραφίες και βίντεο TLIFE

Στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο τελείται αυτή την ώρα ο γάμος του Stan με την 27χρονη δικηγόρο σύντροφό του, Βέρα Σωτηροπούλου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του. Ο Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου επέλεξαν τον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη για αυτή την ξεχωριστή ημέρα έχοντας στο πλευρό τους, τους συγγενείς τους και μερικούς αγαπημένους φίλους τους. (δες εδώ στιγμιότυπα από το γλέντι του ζευγαριού μια μέρα πριν τον γάμο του)

Πρώτος στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη έφτασε ντυμένος στα λευκά ο καλλιτέχνης, συνοδευόμενος από μερικούς συγγενείς και υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. (δες εδώ εικόνες και βίντεο από την άφιξη του τραγουδιστή στο Μοναστήρι)

Λίγη ώρα αργότερα, συνοδευόμενη από την οικογένεια της και τις φίλες της στο σημείο έφτασε και η Βέρα Σωτηροπούλου. Και η δική της άφιξη έγινε υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής ενώ ο Stan την περίμενε στην είσοδο του Μοναστηριού εμφανώς συγκινημένος. (δες εδώ φωτογραφίες από το Μοναστήρι)

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More