Γάμος από “χρυσάφι” για την κόρη Ρώσου μεγιστάνα! [pics]

Αυτό θα πει χλιδή… Ρώσος μεγιστάνας πάντρεψε την κόρη του στη Μόσχα και ξόδεψε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο λόγος για τον ζάμπλουτο Ίλκομ Σοκιρόφ, που έχει επιχειρήσεις στο χώρο της ενέργειας και του τουρισμού και αποφάσισε να κάνει ένα παραμυθένιο γάμο για την κόρη του Μαντίνα.

Η νύφη λοιπόν, μιας και δεν αγχώθηκε για τα χρήματα, επέλεξε ένα πολύ μακρύ νυφικό κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski που κόστισε 40 χιλιάδες ρούβλια -περίπου 570.000 ευρώ. Το πανάκριβο νυφικό σχεδιάστηκε από τον Ralph & Russo του οίκου Zuhar Murad και κόστισε μια περιουσία… αλλά σίγουρα έκανε τη δουλειά του και εντυπωσίασε (όχι τόσο για την κομψότητα όσο για την αξία και τις δεκάδες πέτρες που άστραφταν πάνω του).

Εκτός, από το νυφικό όμως, ο Ταξικιστής ολιγάρχης σίγουρα έκανε επίδειξη δύναμης στον κύκλο του… αγγίζοντας στην υπερβολή. Έτσι, η δεξίωση έγινε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Radisson Royal Congress Park στη Μόσχα, η τούρτα υπερπαραγωγή έφθανε τα 3 μέτρα και μουσικοχορευτικό show κόστισε 30 χιλιάδες rubles -περίπου 425.000 ευρώ.

Read More

And More