Γάμος… εις διπλούν έρχεται στην “Ζωή της άλλης” !

Με ένα ευχάριστο γεγονός, έναν διπλό γάμο, συνεχίζονται οι εξελίξεις στην «Ζωή της Άλλης», ενώ οι ανατροπές που θα δούμε στη συνέχεια να είναι εξίσου καταιγιστικές για όλους !
Μέσα σε άκρως χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα παντρεύονται ο Νικόλας (Ορέστης Τρίκας) και η Ντορίτα (Ευγενία Παναγοπούλου) στο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Mega που θα μεταδοθεί στις 19 Μαΐου. Παρά τις απειλές της Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου), οι συγγενείς και οι φίλοι του Νικόλα και της Ντορίτας αφήνουν στην άκρη για λίγο τις στενοχώριες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους για να γιορτάσουν μαζί τους την έναρξη της νέας τους ζωής.

Όμως ο γάμος επιφυλάσσει μια έκπληξη καθώς μαζί με τον Νικόλα και τη Ντορίτα, τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει και η Μαίρη (Δώρα Χρυσικού) με τον αγαπημένο της Μάνο (Κώστας Αποστολάκης). Τα δύο νιόπαντρα ζευγάρια ξεκινούν την κοινή ζωή τους με τις καλύτερες προοπτικές, όμως ο Νικόλας και η Ντορίτα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρώτη μεγάλη δυσκολία τους πολύ σύντομα με σοβαρές συνέπειες για τη σχέση τους.

Και μιας και αυτοί οι δύο γάμοι αναμένεται να τινάξουν την μπάνκα της AGB στον αέρα, αξίζει να σας αναφέρω μερικά στοιχεία σε σχέση με την φετινή απογειωτική πορεία της “Ζωής” ! Η σειρά, λοιπόν, από την έναρξη της σεζόν έως τις 6/5/11, με τις συνεχείς ανατροπές στην υπόθεσή της οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, έχει σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 44% (ποσοστό που μεταφράζεται σε 2.000.000 τηλεθεατές), ενώ στα κοινά 15-44 το ποσοστό ανέρχεται σε 34,7%. Σημαντικά είναι τα ποσοστά του γυναικείου κοινού που παρακολουθεί φανατικά τη σειρά όπως π.χ. των γυναικών 15-24 που ανέρχεται σε 51,5% καθώς και των γυναικών 45-64 που ανέρχεται σε 52,2%.


Όμως και στο διαδίκτυο είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κοινού με συνεχώς ανοδική τάση, αφού μόνο τον Απρίλιο τα pageviews που σημείωσε η σελίδα της σειράς ανήλθαν σε 6.134.000 (περίπου 10% αύξηση από τον Μάρτιο) και οι unique visitors ανήλθαν σε 477.000 περίπου (14% αύξηση από τον προηγούμενο μήνα).

Read More

And More