Γάμος Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Καρέ καρέ οι αφίξεις στη γαμήλια δεξίωση – Φωτογραφίες

Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην ιστορική Μητρόπολη Αθηνών κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η λίστα με τους καλεσμένους ήταν αυστηρά 100 άτομα, ενώ από τις αφίξεις που ξεχώρισαν ήταν του Παύλου με τη Μαρί Σαντάλ αλλά και του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα.

Λίγο μετά τις 16:00 οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού αναχώρησαν από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου και διαμένουν αυτό το τριήμερο, για την Μητρόπολη Αθηνών.

Η γαμήλια τελετή ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 17:00 ενώ ολοκληρώθηκε με το φιλί του Φίλιππου στη Νίνα Φλορ και τα χειροκροτήματα από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Σειρά είχε η γαμήλια δεξίωση στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στο Ζάππειο εκεί όπου οι νεόνυμφοι ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους τους για το ταξίδι τους στην Ελλάδα και την παρουσία τους στον γάμο.

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανατίζοντας τις λαμπερές παρουσίες κατά την άφιξή τους για τη λαμπερή δεξίωση.

Παύλος – Μαρί Σαντάλ

Παύλος – Μαρί Σαντάλ

Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας

Ντάσα Ζούκοβα – Σταύρος Νιάρχος

Μαρία Ολυμπία – Περεγκρίν Πίρσον

Πριγκίπισσα Ευγενία – Jack Brooksbank

κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη

κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος

Μαρί Μπλανς Μπιερλαίν, μητέρα Τατιάνας Μπλάτνικ

Ευγενία Νιάρχου

Νάσια Παναγιωτάκη, Νάσος Θανόπουλος

Φίλιππος Λαιμός, Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού

Κίκος Μαρτίνος – Μαρίνα Λιβάνου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More