Γάμος για τη διάσημη τραγουδίστρια, Μοnica!

Η τραγουδίστρια Monica παντρεύτηκε το μπασκετμπολίστα των L.A Lakers, Shannon Brown, το προηγούμενο Σάββατο. To αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με το αμερικανικό People αυτή ήταν η δεύτερη φορά που παντρεύτηκε το ζευγάρι.

Είχαν ξανακάνει ένα κρυφό γάμο τον Νοέμβριο του 2010, τώρα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον έρωτα τους, μπροστά σε εκατοντάδες καλεσμένους, σε έναν καθεδρικό ναό του 19ου αιώνα, στη Vibiana και αυτή τη φορά έκαναν έναν πιο ανοιχτό για εκατοντάδες φίλους και συγγενείς.

Τον έρωτά τους επισημοποίησαν, μπροστά σε εκατοντάδες καλεσμένους, σε έναν καθεδρικό ναό του 19ου αιώνα, στη Vibiana. Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν οι Kobe Bryant, Lala Vazquez και ο Carmelo Anthony.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές του 2010, στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το Love all over me και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου. Η Monica έχει δυο παιδιά από το γάμο της με τον Rodney “Rocko” Hill, τον Romelo τριών ετώνκαι τον Rodney Jr, έξι ετών. Ο Brown από τη μεριά του, έχει ένα γιο, από προηγούμενη σχέση του.

Read More

And More