Γάμος Νίκου Κουρή – Έλενας Τοπαλίδου: Το ταγκό της ηθοποιού με τον γιο τους, Πέτρο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 12/12 ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου.

Οι δυο ηθοποιοί μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, του 16χρονου Πέτρου, αποφάσισαν να παντρευτούν και να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο τους, Πέτρο, ο οποίος καμάρωσε τους γονείς του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε νυφικό σε vintage γραμμή! Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί με τους οποίους ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έχουν συνεργαστεί στα χρόνια της καλλιτεχνικής τους πορείας.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για τους ίδιους και τους φίλους τους. Κατά τη διάρκεια αυτού του πάρτι, η Έλενα Τοπαλίδου και ο έφηβος γιος της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη για τους καλεσμένους τους. Όπως θα δεις σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media, η ηθοποιός-χορογράφος με τον 16χρονο γιο της χόρεψαν ένα εντυπωσιακό ταγκό με τον Νίκο Κουρή να τους καμαρώνει.

Read More

And More