Γάμος Σταύρου Νιάρχου: Oι νέες φωτογραφίες της νύφης, με λεπτομέρειες από το Valentino νυφικό της!

Ήταν πραγματικά ο γάμος της δεκαετίας που έγινε τελικά την Παρασκευή το βράδυ και τα γαμήλια πάρτι κράτησαν όλο το Σαββατοκύριακο! Ο Σταύρος Νιάρχος, έκανε έναν υπέροχο γάμο στον παγωμένο Σαν Μόριτζ της Ελβετίας και παρ΄ότι όλοι περίμεναν φωτογραφικό υλικό υπήρξε μόνο μια φωτογραφία εκείνου και της πανέμορφης νύφης Dasha Zhukova, από τον φωτογράφο German Larkin, που την έβαλε στα stories του για λίγη ώρα και μετά την κατέβασε!

O εγγονός του Σταύρου Νιάρχου (γιος του δισεκατομμυριούχου Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες) με την κούκλα Ντάσα Ζούκοβα, την 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με καλεσμένους, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους και σπουδαίες προσωπικότητες που κατέφθασαν στην Ελβετία απ’ όλο τον πλανήτη!

Πριν λίγες ώρες το προφίλ των θαυμαστών της Ντάσα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι με την πανέμορφη νύφη να ποζάρει με το Valentino νυφικό της δίπλα σε δυο φίλες της! Η φωτογραφία είναι κοντινή έτσι μπορέσαμε να δούμε λεπτομέρειες από το εκπληκτικό νυφικό της!

https://instagram.com/p/B7kMSHICpOw/

Read More

And More