ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Θα φορέσω σε μία βάφτιση ασπρόμαυρο πουά μίντι πένσιλ φόρεμα με ένα μικρό κόκκινο κέντημενο κόκκινο τριανταφυλλο χαμηλά. Τι παπούτσι και τσάντα να προτίμησω και θα ταιριάζει από πάνω ένα μακρύ ημιδιάφανο αέρινο μαντό? Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μας! Το φόρεμα σου ταιριάζει με κόκκινα και λευκά αξεσουάρ. Ιδανικά συνδύασέ το με λευκές γόβες και ένα ωραίο κόκκινο clutch ενώ στο πανωφόρι απέφυγε το αέρινο γιατι δεν πάει με το chic retro style του φορέματος και καλύτερα ρίξε στους ώμους ένα κλασικό μαύρο ή λευκό σακάκι.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα απλά εχει 34 μανίκια. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να το συνδυάσω για casual εμφανίσεις τώρα που ανοίγει ο καιρός. Δηλαδη παπούτσια και πανωφόρι…ευχαριστώ , Έυα!!

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμα σου με κλασικό denim jacket και sneakers για μία casual urban εμφάνιση πρωί στην πόλη.

Ερώτηση
Aloha girls! Μέσα Ιουνίου έχω την βάπτιση της κόρης μου! Σκέφτομαι να φορέσω ένα midi φόρεμα για να είμαι πιο άνετη με το μωρό στην αγκαλιά! Μου αρέσουν πολύ τα cocktail dresses τύπου 50s!
Τι χρώμα θα μου προτείνατε? Είμαι μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα! Σκέφτηκα το λευκό αλλά έχω φόβο μην καταλήξω “νυφη”!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας συμφωνούμε στο coktail dress τύπου 50’s, είναι στιλάτο και γενικά θα είσαι και άνετη τώρα για το χρώμα το λευκό δεν είναι κακή λύση εφόσον το συνδυάσεις με παστέλ αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα αλλιώς μπορείς να αγοράσεις το φόρεμα σου σε μία pastel απόχρωση που σε κολακεύει π.χ. κοραλί ή κίτρινο.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή των νυφικών παπουτσιών μου! Παντρεύομαι αρχές Σεπτεμβρίου και έχω επιλέξει το νυφικό της φωτογραφίας. Για τα παπούτσια σκέφτηκα να πάρω ένα ζευγάρι δερμάτινα πέδιλα, απλά, κομψά και διαχρονικά σε λευκή απόχρωση (επισυνάπτω επίσης φωτογραφία). Ταιριάζουν με το νυφικό μου και με την περίσταση του γάμου; Μήπως παραείναι απλά και φοριούνται και σε πιο απλή περίπτωση και πρέπει να διαλέξω κάτι πιο glamorous; Από όσο έψαξα στα μαγαζιά δεν μου άρεσε τίποτα άλλο τόσο όσο αυτά, που είναι και στο στιλ μου. Τι να κάνω;
Και κάτι ακόμα! Στο γλέντι μετά θα ήθελα να αλλάξω παπούτσια και να βάλω κάτι πιο σταθερό κ ξεκούραστο, όχι όμως μπαλαρίνες ή πλατφόρμες. Βρήκα αυτά με το χοντρό τακούνι σε χρυσή και ασημένια απόχρωση. Ξέρω οτι ΔΕΝ είναι πάρα πολύ κομψά, αλλά μάλλον είναι ξεκούραστα. Δεν είμαι σίγουρη αν ταιριάζουν με το νυφικό μου ή είναι πολύ χοντροκομμένα. Ποια είναι η γνώμη σας σας παρακαλώ και τι άλλη επιλογή έχω;
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Σας παρακαλώ να μην δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες στην απάντησή σας!

Απάντηση
Φίλη μας το νυφικό σου είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σίγουρα θα είσαι υπέροχη εκείνη την ημέρα. Τα πέδιλα για την τελετή είναι πολύ σωστή επιλογή γιατί με ένα τέτοιο νυφικό μας αρέσει κάτι πιο simple chic σε παπούτσι.Τώρα για το γλέντι πολύ σωστή επιλογή το συγκεκριμένο παπούτσι αφού και η φιάπα και το χοντρό τακούνι ξεκουράζουν όμως με το νυφικό σου ταιριάζει ή λευκό ή ασημένιο -το χρυσό είναι κάπως λάθος. Σιγουρα όμως θα υπάρχουν και σε τέτοιες αποχρώσεις για να διαλέξεις.

And More