Γάμος υπερπαραγωγή στην Κύπρο για την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Γιώργο Εφραίμ

Ήταν αναμφίβολα ο γάμος της χρονιάς στην Κύπρο. Η διάσημη παρουσιάστρια που είναι μάλιστα έγκυος στο πρώτο της παιδί Χριστιάνα Αριστοτέλους παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουνίου τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Εφραίμ στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας στη Λεμεσό. Συγκίνηση και χαμόγελα από τις οικογένειες και τους φίλους του ζευγαριού.

Το γλέντι άρχισε από το πρωί της Πέμπτης στα σπίτια του γαμπρού και της νύφης, όπου στήθηκε μεγάλος χορός. Το ζευγάρι μάλιστα ανυπομονούσε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ο γάμος τους πήρε μεγάλη δημοσιότητα αφού έπαιξε απόσπασμά του μέχρι και στον Alpha Κύπρου.

Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία με μια λευκή Rolls-Royce, με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ να την περιμένει στην είσοδο, κρατώντας στα χέρια του μια νυφική ανθοδέσμη με λευκά άνθη. Όλος ο στολισμός της εκκλησίας άλλωστε ήταν πολυτελής και κινήθηκε σε λευκό και κίτρινο χρώμα. Όσο για την νύφη που είναι έγκυος στο μωράκι τους έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό με την τεράστια ουρά.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Kουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο μάνατζερ του Γιώργου Εφραίμ Μιχάλης Ιωνά και η σύζυγός του, Φιλιώ Τριλλίδου, που ανέβηκαν επίσης τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο.

Μετά το γάμο ακολούθησε το γαμήλιο πάρτυ, με τη θεαματική είσοδο του ζευγαριού στο χώρο του Amathus Beach Hotel όπου τα πυροτεχνήματα δεν είχαν τέλος. Ενώ, η έκπληξη του ζευγαριού στους καλεσμένους ήταν η Live εμφάνιση του Γιώργου Τσαλίκη που απογείωσε το κέφι.

Μάλιστα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επέλεξε να βγάλει το νυφικό της και να φορέσει στο γαμήλιο πάρτι μια δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου, η οποία ανέβασε στο Instagram και ένα Video από την κοπή της τούρτας του ζευγαριού.

Read More

And More