Γάμος Ζέιν στο Μονακό: Η απόλυτη χλιδή, οι προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και η Ρίτα Όρα

Ο γάμος του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όσων παρευρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Μονακό.

Βεγγαλικά, ορχήστρες, χορεύτριες, διακόσμηση πολλών εκατομμυρίων, ηχηρά ονόματα προσκεκλημένων από όλο τον πλανήτη και η διάσημη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα στη σκηνή της γαμήλιας δεξίωσης έκαναν το βράδυ αξέχαστο στο Μόντε Κάρλο.

Ανάμεσα στους Έλληνες που έλαβαν πρόσκληση για τον γάμο της οικογένειας Ζέιν ήταν η Άννα Βίσση με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

Οι φωτογραφίες στα social media απαγορεύονταν κατά κύριο λόγο, όπως έκανε γνωστό στο instagram η Μαρίνα Βερνίκου

Ο χώρος της γαμήλιας δεξίωσης και η είσοδος της νύφης, που συνοδευόταν από τον πατέρα της.

Το νυφικό της πραγματικά εντυπωσίασε…

Ο χορός του ζευγαριού με τους καλεσμένους…

Η γαμήλια τούρτα

Η διακόσμηση στον χώρο

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ρίτα Όρα που διασκέδασε τους προσκεκλημένους με τις μεγάλες επιτυχίες της…

Στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησαν και η Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού

Η ιστορία αγάπης της Λόρεν και του Σάμι ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013. Ο Σάμι πρωτοαντίκρισε τη Λόρεν στο προαύλιο, σε ένα από τα διαλείμματα, και από εκείνη τη στιγμή έβαλε στόχο να κατακτήσει την καρδιά της. Δεν ήταν εύκολο όμως. Στην πραγματικότητα, απέτυχε οικτρά τις πρώτες φορές, καθώς η Λόρεν δεν ανταποκρίθηκε αμέσως.

Τη δεύτερη χρονιά παρακολουθούσαν το ίδιο μάθημα και ο Σάμι έκανε ακόμα μία προσπάθεια. Αυτήν τη φορά όμως δοκίμασε μια διαφορετική, λιγότερο διακριτική προσέγγιση: Αποφάσισε να την πλησιάσει φέρνοντας την καρέκλα του όλο και πιο κοντά της.

Έπειτα από μερικές εβδομάδες, στη διάρκεια των οποίων μοιράστηκαν έξυπνα αστεία και ήρθαν πιο κοντά (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ο Σάμι κέρδισε τη Λόρεν με τα αστεία του και εκείνη αποφάσισε τελικά να του δώσει μια ευκαιρία. Ακολούθησε ένα αδέξιο πρώτο ραντεβού στο «Winter Wonderland», που όμως πέτυχε. Ο γάμος επισφράγισε τον έρωτά τους.

Read More

And More