Γάμος Ζουγανέλη – Δημητρίου: Όλα όσα έγιναν στο pre wedding party του ζευγαριού (pics)

10 Οκτωβρίου 2020, μία ιδιαίτερη ημέρα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μια παραδοσιακή τελετή, με λίγους καλεσμένους λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά με πολλή αγάπη. Το σκηνικό παραμυθένιο! Το μυστήριο τελέστηκε στις Σπέτσες στο γραφικό και παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά. 

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί την Παρασκευή μαζί με τις οικογένειές τους, τους κουμπάρους και κάποιους φίλους τους. Δεν κατάφεραν να είναι κοντά τους όλοι όσοι θα ήθελαν, καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καλεσμένων. Το βράδυ διοργανώθηκε ένα pre wedding party. 

Η Ελεωνόρα επέλεξε να φορέσει στο party, όχι ένα απλό φόρεμα αλλά ένα νυφικό. Mία υπέροχη δημιουργία, με την υπογραφή της Σήλιας Κρηθαριώτη, το οποίο ήταν σε ίσια γραμμή, από γαλλική δαντέλα που δημιουργούσε ένα sexy chic αποτέλεσμα, είχε open back σχέδιο και το σέταρε στιλάτα με glam σκουλαρίκια, κάνοντας την εμφάνιση της πολύ εντυπωσιακή!

H Σάννυ Μπαλτζή, μία από τους 4 κουμπάρους του ζευγαριού, ανέβασε φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή δημιουργός είναι άλλωστε εκείνη που έφερε κοντά το ζευγάρι. Εκεί βρέθηκαν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης και κάποιοι ακόμα στενοί φίλοι τους.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φορά μια κορδέλα που γράφει: “Η Νύφη” και ανάλογες και οι φίλες της. Ποζάρουν στο φακό χαμογελαστές! 

Την επόμενη ημέρα η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ο διακεκριμένος ποινικολόγος επισφράγισαν την αγάπη τους με το γάμο τους!  

Read More

And More