Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Τα κίτρινα φθινοπωρινά μπουκέτα που στόλισαν το γάμο του ζευγαριού – Φωτογραφίες

Παντρεμένοι είναι εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο γνωστός δικηγόρος ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες, έχοντας δίπλα τους συγγενείς και καλούς φίλους. Το ραντεβού δόθηκε στις τρεις το μεσημέρι, με τον γαμπρό να φτάνει πρώτος – όπως άλλωστε απαιτεί το έθιμο – και τη νύφη να ακολουθεί μερικά λεπτά αργότερα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξαν να κάνουν έναν παραδοσιακό γάμο. Η τραγουδίστρια κατέφθασε στην εκκλησία υπό τους ήχους μουσικών οργάνων, ενώ ο πρώτος χορός του ζευγαριού στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ήταν νησιώτικος. Τόσο οι νεόνυμφοι όσο και οι καλεσμένοι απόλαυσαν κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής ημέρας και δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν.

Μετά το πέρας του μυστηρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είχαν οργανώσει μια δεξίωση για τους καλεσμένους τους τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Οι δυο τους ήρθαν μαζί στο χώρο με μια άμαξα. Το πάρτι έγινε σε μπαρ στο παλιό λιμάνι των Σπετσών και ξεκίνησε νωρίς, ώστε να τηρηθεί το ωράριο των 00.00, που ισχύει για τις Σπέτσες.

Στις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE, θα δεις ότι το ζευγάρι επέλεξε γήινα χρώματα του φθινοπώρου για τη διακόσμηση, που είναι άλλωστε και τα αγαπημένα της τραγουδίστριας. Την επιμέλεια της διακόσμησης ανέλαβε η Αργυρώ Μπεζάτη, η οποία με την 20ετή εμπειρία της στο χώρο των διοργανώσεων κατάφερε να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία του ζευγαριού. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό! 

Αναμφίβολα, ήταν ένας ζεστός γάμος με μεγάλη χαρά και πολλή ευτυχία! 

Δες φωτογραφίες:

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί με τον πατέρα της, Γιάννη.

 

Read More

And More