Γάμος Ζουγανέλη – Δημητρίου: Το after wedding party του ζευγαριού στις Σπέτσες (φωτογραφίες)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου χθες το μεσημέρι, έχοντας στο πλευρό τους λίγους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Ο γάμος τους έγινε σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην περιοχή Ζωγεριά. Μετά το μυστήριο στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο και αργότερα ακολούθησε η δεξίωση

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ο γνωστός ποινικολόγος παραμένουν και σήμερα στις Σπέτσες. Την πρώτη τους μέρα ως παντρεμένοι, επέλεξαν να κάνουν μία βόλτα στο κέντρο του νησιού. 

Λίγο αργότερα συνάντησαν τους αγαπημένους τους φίλους και τις οικογένειές τους σε ένα τραπέζι που διοργάνωσαν σε παραλιακή ταβέρνα στο παλιό λιμάνι του νησιού. 

Για την εμφάνισή τους σε αυτή τη λιτή τελετή – μιας και τα μέτρα κατά του κορονοϊού δεν επιτρέπουν μεγάλα party – Η Ελεωνόρα Zουγανέλη επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ παντελόνι και μία λευκή μπλούζα και ο Σπύρος Δημητρίου ένα ριγέ πουκάμισο και ένα λευκό παντελόνι.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε το ζευγάρι με τους καλεσμένους του και σου εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες.

 

Read More

And More