Γαμπρός με λιλά κουστούμι ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers! [pics]

Την κατά 18 χρόνια νεώτερη αγαπημένη του Melody Ehsani παντρεύτηκε ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, τον περασμένο Σεπτέμβρη αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης  με τον 57χρονο μουσικό να ανεβάζει  στο λογαριασμό του φωτογραφίες από το μυστήριο, όπου ποζάρει με την 39χρονη σύζυγό του.

«Η ζωή μου άλλαξε για πάντα και είμαι αιώνια ευγνώμων. Ο άνθρωπος που βλέπει όλες μου της πτυχές και ξέρει ποιος είμαι. Η σύζυγός μου», ήταν το τρυφερό σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

Ο γαμπρός επέλεξε για την μεγάλη μέρα να φορέσει ένα λιλά κοστούμι με βεραμάν παπιγιόν και λευκό πουκάμισο. Όσο για τα παπούτσια του, θέλησε με κάποιον τρόπο να τιμήσει την σύζυγό του και φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers από την συνεργασία της συζύγου του με την X Air Jordan που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 15 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά της η νύφη ήταν εντυπωσιακή με το υπέροχο νυφικό της, με λευκό floral print επάνω σε nude ύφασμα. Η μακριά ουρά με το τελείως απλό τελείωμα έρρεε υπέροχα ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα απλό κοντό πέπλο με ένα headdress σε σχήμα φύλλου.

Το νεόνυμφο ζευγάρι!

Read More

And More