Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, συνεχίζονται, ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια μέχρι στιγμής.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ωστόσο, ως λάτρις των social media, δέχεται καθημερινά αμέτρητες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή από τους διαδικτυακούς της φίλους, στις οποίες όμως δεν απαντά με ξεκάθαρο τρόπο.

Πρόσφατα, η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε ένα q&a και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για πως νιώθει για όσα γράφονται για εκείνη.

«Κάποια σχόλια που γίνονται με ενοχλούν και κάποια που γράφονται. Με κάνουν tag και σε κάτι βλακείες. Από τη στιγμή που δεν έχω πει ποτέ με ποιον είμαι, μην με κάνεις tag και μην ασχολείσαι. Νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε με τη ζωούλα μας. Να μην σπαταλάμε καθόλου ενέργεια με το τι κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά είναι και επιλογή αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή όχι. Νομίζω έχουμε και το δικαίωμα να αλλάξει αυτό. Κάποτε τα μοιραζόμουν, νομίζω έχω το δικαίωμα να μην μοιραστώ πότε τίποτα προσωπικό μου», απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More