Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αποκάλυψε την ημερομηνία που έγιναν ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ φαίνεται πως είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας, χωρίς πλέον να το κρύβουν.

Το μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το GNMT και πλέον διατηρεί τη δική του εταιρία με ρούχα, και ο γνωστός τραγουδιστής, αν και στην αρχή της σχέσης τους προσπάθησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται. Μάλιστα, υπάρχουν φορές που τους έχουμε δει να προχωρούν σε τρυφερές αναρτήσεις στα social media, ενώ η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φροντίζει να είναι παρούσα σε κάθε εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν τη σχέση τους να πηγαίνει τόσο καλά που πλέον να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, προκειμένου να έχουν ακόμη περισσότερο κοινό χρόνο.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που είναι πιο εξωστρεφής στα social media από τον Χρήστο Μάστορα, πριν μερικές ημέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 6/12, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram δυο φωτογραφίες αποκαλύπτοντας τη μέρα που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από καλοκαιρινές τους διακοπές και έγραψε, «Από χθες είμαστε μαζί με τον Χρήστο» ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, δημοσίευσε τη μέρα που έγιναν ζευγάρι.

«1/8/22-6/12/23… 492μέρες… Το χθες» έγραψε. 

Read More

And More