Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Χρήστου Μάστορα – Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους στην Κύπρο

Full in love φαίνεται πως είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας.

Η σχέση του τραγουδιστή με το νεαρό μοντέλο μετρά σχεδόν 1,5 χρόνο. Και μπορεί για αρκετό καιρό οι δυο τους να απέφευγαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους και να μην έδειχναν τίποτα από αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας έχουν γίνει πιο εξωστρεφείς και το τελευταίο διάστημα έχουν δημοσιεύσει κάποια κοινά τους στιγμιότυπα από ταξίδια τους στα social media.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μάλιστα, είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστρια του συντρόφου της. Όλο τoν χειμώνα επισκεπτόταν το νυχτερινό κέντρο όπου τραγούδαγε ο Χρήστος Μάστορας με τη Δέσποινα Βανδή ενώ και τώρα, είναι δίπλα του σε κάθε του συναυλία για να τον καμαρώνει.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πρόσφατα ταξίδεψε μαζί του στην Κύπρο, όπου εκείνος είχε  τρεις προγραμματισμένες  συναυλίες και μέσω των social media της μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα δείχνοντάς μας πως ήταν το ταξίδι της εκεί.

Και ο Χρήστος Μάστορας όμως, δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της και ανάμεσα σε αυτές πόσταρε και εμείς όπου τους βλέπουμε μαζί στη θάλασσα ενώ κάνουν jet ski. 

 

@garifalia.kalifoni #laluna #tiktok #fyp #foryou #❤️ #xm ♬ πρωτότυπος ήχος – Garifalia.kalifoni♍️

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More