Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα από τις διακοπές τους

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας εδώ και έναν χρόνο περίπου είναι ζευγάρι και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses και το μοντέλο φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη φάση της σχέσης τους, ενώ πλέον αδιαφορούν και για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας τις διακοπές του, γεγονός που αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιήσει σε ποιο μέρος βρίσκεται με τον καλό της, ωστόσο το μεσημέρι της Δευτέρας 3/4 ανήρτησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μαζί τους, όπου τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα φιλί!

Μπορεί να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους, όμως οι σκιές είναι… χαρακτηριστικές!

Δες τη φωτογραφία

Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για ένα νέο hot ειδύλλιο στην εγχώρια showbiz. Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το παραδεχτεί…

Πλέον οι δυο τους αδιαφορούν για όσα γράφονται, ενώ δεν διστάζουν να δείξουν και δημόσια τον έρωτά τους. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μάλιστα, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής με την Δέσποινα Βανδή.

 

 

Read More

And More