Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Κωνσταντίνος Κυριάκου: Τα “καυτά” φιλιά του ζευγαριού στην Κεφαλλονιά! [pic]

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, είναι full in love και δεν το κρύβει. Η «Ελληνίδα Scarlett Johansson», όπως την χαρακτήρισαν οι κριτές του reality μόδας, είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, ο οποίος εργάζεται ως μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η Γαρυφαλλιά και ο Κωνσταντίνος είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ η σχέση τους φαίνεται πώς θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

Αυτές τις μέρες η 22χρονη καλλονή και ο γοητευτικός σύντροφός της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κεφαλλονιά και μέσα από τα social media μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καλοκαιρινή αυτή απόδρασή τους. Μετά το σύντομο ταξίδι τους στην Μύκονο, οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους στο όμορφο νησί του Ιονίου και γεμίζουν τις μπαταρίες τους, μακριά από όλος και από όλα.

Η Γαρυφαλλιά, το απόγευμα της Τετάρτης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Κωνσταντίνος να έχει πάρει την αγαπημένη του στην αγκαλιά του και να ετοιμάζονται να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί.

Φορώντας και οι δύο τα μαγιό τους, με θέα το γαλάζιο της θάλασσα και δείχνοντας απόλυτα ερωτευμένοι, έβγαλαν ίσως την πιο… ερωτική φωτογραφία τους.

Τα likes που συγκέντρωσε η ανάρτηση ήταν δεκάδες, όπως και τα όμροφα σχόλια για το ζευγάρι.

Read More

And More