Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Βραδινή έξοδος για την πρώην παίκτρια του GNTM με τον γοητευτικό σύντροφό της! (pics)

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, η Ελληνίδα «Scarlett Johansson», η οποία για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του STAR, αιφνιδιάζοντας τους πάντες με την απόφασή της.

Πλέον, η 22χρονη κοπέλα έχει επιστρέψει στην κανονική ζωή της και στο πλευρό του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Κυριάκου. H ξανθιά καλλονή και ο μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι ζευγάρι εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο, ενώ η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το ζευγάρι μοιράζεται ξανά την καθημερινότητά του και απολαμβάνει τον έρωτά του. Μάλιστα, με κάθε τους κοινή εμφάνιση δημόσια αποδεικνύουν πώς είναι απόλυτα ταιριαστοί και full in love.

Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεν έφυγε στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τα τρυφερά ενσταντανέ τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More