Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κυριάκου [pics]

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model και παρά το γεγονός ότι αποχώρησε οικειοθελώς κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της. Η ίδια πλέον ασχολείται περισσότερο με το youtube και λιγότερο με το modeling, αφού αυτό ήταν το όνειρό που ήθελε να πραγματοποιήσει με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Το μοντέλο κάθε εβδομάδα μοιράζεται τα νέα της με τους συνδρομητές της αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της ζωής της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Γαρρυφαλλιά Καληφώνη κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου μαζί με τον σύντροφό της και μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνος Κυριάκου. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο και διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κρατώντας χαμηλούς τόνους και όντες διακριτικοί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Κωνσταντίνος Κυριάκου πέρασαν με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ τους!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More