Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Από τις τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, στα unfollow και στη διάψευση

Ερωτηματικά προκλήθηκαν το τελευταίο 24ωρο γύρω από τη σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα.

Η αποκάλυψη πως μάλλον κάτι συμβαίνει με το μέχρι πρότινος ερωτευμένο ζευγάρι έγινε όταν αποκαλύφθηκε πως έχουν κάνει unfollow o ένας τον άλλον στο Instagram και ενισχύθηκαν με το βίντεο που δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον λογαριασμό της στο TikTok.

Στο βίντεο αυτό, βλέπουμε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να χορεύει στον ρυθμό του τραγουδιού, «Από μακριά κι αγαπημένοι» της Άννας Βίσση, σημειώνοντας ωστόσο, «Από μακριά ναι, αγαπημένοι όχι».

 

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #❤️ #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Κι ενώ κάποιοι στα social media έκαναν λογω για άδοξο τέλος αυτής της σχέσης, λίγες ώρες αργότερα, όχι μόνο ακολούθησαν ξανά ο ένας τον άλλον στα social media αλλά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε και μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία, στην οποία φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το χρονικό της σχέσης τους

Η σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα, ξεκίνησε την 1η Αυγούστου του 2022, ωστόσο για αρκετό καιρό οι δυο τους έπαιζαν «κρυφτό» προσπαθώντας να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες από έξοδό τους στη Χαλκιδική στάθηκαν οι αφορμή για να κυκλοφορήσουν τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση τους. Για αρκετό καιρό το ζευγάρι έπαιζε «κρυφτό», ωστόσο όσοι τους ακολουθούν στα social media εύκολα αντιλήφθηκαν πως περνούσαν στο ίδιο σπίτι τις διακοπές τους, ενώ επισκέπτονταν τα ίδια μέρη, δημοσιεύοντας τοπία και selfie φωτογραφίες τους – ο καθένας στον προσωπικό του λογαριασμό.

Και ενώ τα δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή συνέχιζαν να… φουντώνουν, το ζευγάρι εξακολουθούσε να κρατά την ίδια αθόρυβη στάση απέναντι στα media. Λίγο μετά την έλευση του 2023 είχαν κυκλοφορήσει και κάποια πλάνα που τους έδειχνε να περπατούν κοντά στο σπίτι του τραγουδιστή ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που ο φακός την είχε απαθανατίσει να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εκείνος εμφανιζόταν.

Λίγες ημέρες αργότερα, σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή θα παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη, ενώ θα ακολουθήσει ένα κοινό τους ταξίδι στο Ντουμπάι. Από το ταξίδι αυτό κι έπειτα, ουσιαστικά σταμάτησε και το «κρυφτό» αφού τότε ήταν έγινε η αρχή των κοινών τους αναρτήσεων στα social media.

Eκ τότε, ακολούθησαν αρκετές κοινές αναρτήσεις από τα ταξίδια τους, στις οποίες φαινόταν ο ένας να είναι full ερωτευμένος με τον άλλον.

Η έκπληξη μάλιστα που είχε ετοιμάσει ο Χρήστος Μάστορας στην Γαρυφαλλιά Καληφώνη για να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο, έκανε τους πάντες να μιλούν για τον απόλυτο έρωτα.

Eκ τότε ακολούθησαν αρκετές ακόμα κοινές αναρτήσεις και εκδηλώσεις αγάπης τόσο από την πλευρά της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, όσο και του Χρήστου Μάστορα. 

Πρόσφατα μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν εκείνη που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του. 

«Είχε κάτι που με είχε αγχώσει αλλά τώρα δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά» είχε πει η ίδια σε δηλώσεις της αποκαλύπτοντας παράλληλα πως παρότι περνά αρκετό χρόνο στο σπίτι του τραγουδιστή, συνεχίζει να έχει και το δικό της σπίτι.

Και μπορεί για λίγο να έκαναν κάποιους να πιστέψουν ότι η σχέση τους ολοκληρώθηκε, φαίνεται πως τελικά είναι όλα καλά!

 

Read More

And More