Γάτα ήρωας έσωσε σπίτι από τη φωτιά!

Μία τετραπέρατη γάτα αποδείχθηκε ήρωας αφού με την αντίληψη και τα γρήγορα αντανακλαστικά της, κατάφερε να σώσει το σπίτι των ιδιοκτητών της από πυρκαγιά.

Το τετράποδο ζωάκι, μύρισε τον καπνό και αμέσως άνοιξε το παράθυρο. Έτσι είδαν οι γείτονες τον καπνό και ειδοποίησαν εγκαίρως τους ιδιοκτήτες προτού να καεί το σπίτι ολοσχερώς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο γάτος είναι 5 χρονών και ονομάζεται Pepper.Εδώ και καιρό είχε μάθει πως να σκαρφαλώνει και να ανοίγει το παράθυρο, πράγμα που ενοχλούσε τους ιδιοκτήτες του αλλά τελικά αποδείχθηκε σωτήριο. Μία μέρα το ζευγάρι πήγε για ψώνια, ξεχνώντας τον φούρνο μικροκυμάτων ανοιχτό.

Το ζωάκι αντέδρασε με τον τρόπο που σου περιγράψαμε παραπάνω κι έτσι οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν κατευθείαν στο σπίτι στο οποίο είχε ήδη φτάσει η πυροσβεστική την οποία είχαν καλέσει οι γείτονες.

”Yπάρχουν κάποιες ζημιές στην κουζίνα αλλά είναι σχετικά απομονωμένη κι έτσι η φωτιά δεν έφτασε ευτυχώς και στα υπόλοιπα δωμάτια. Ευχαριστώ τους γείτονές μου για την άμεση ανταπόκριση και φυσικά τον γάτο μου”, δηλώνει η ιδιοκτήτρια Sharon White.

Read More

And More