Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η απάντηση για το δείπνο και τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα

Το βραδύ της Τρίτης 14/11 σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης εντοπίστηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, να απολαμβάνουν το δείπνο τους.

Η κίνηση αυτή του Αλέξη Τσίπρα εν μέσω αυτής της θυελλώδους κατάστασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρήθηκε από πολλούς ένα «σαφές μήνυμα» προς πολλές κατευθύνσεις. Κι αυτό, όχι μόνο γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μην εμφανιστεί ούτε μια μέρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αλλά γιατί λίγες μέρες μετά την τρίτη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γιατί επέλεξε να πάει στη Νέα Σμύρνη για να συναντήσει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ένα πρόσωπο που είχε ακουστεί για την ηγεσία του κόμματος μετά την παραίτησή του.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών είχαν μπει στον «πάγο» γιατί το 2015, μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (εκπρόσωπος της κυβέρνησης το πρώτο 6μηνο του ’15), δεν είχε ψηφίσει τον νόμο για τα κόκκινα δάνεια, παραιτήθηκε και όταν ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε την έδρα, την παρέδωσε.

Ωστόσο, οι σχέσεις τους φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, Χριστίνα Βουδούρη, συνάντησε τους δυο άντρες αμέσως μετά το δείπνο τους με τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρεί βιαστικά με το αυτοκίνητό του ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέφερε: «Για να μας βλέπετε να τρώμε μαζί μια χαρά είναι οι σχέσεις μας».

Read More

And More