Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο! Φωτογραφίες

Η μεγάλη μέρα έφθασε για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την αγαπημένη του Ράνια Τζίμα. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου και λάμπει από ευτυχία. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με την γνωστή δημοσιογράφο είναι σε γλυκιά αναμονή για τη γέννηση της μπέμπας και αποφάσισαν πριν την υποδεχτούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Αθήνας, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη με μάρτυρες – κουμπάρους τους καλούς τους φίλους: Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, την δημοσιογράφο του Mega, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και τον Πέτρο Μωραΐτη.



Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό καθώς και τις λεπτομέρειες του γάμου!

Το νυφικό της Ράνιας είναι σε ιβουάρ απόχρωση από τον οίκο Kathy Heyndels, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε η Αθηνά Κορώση στο Κολωνάκι και το μακιγιάζ της κάποια από τις επαγγελματίες που είχε συνεργαστεί στο Mega.

Καλεσμένοι ήταν και κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο έχει αποχωρήσει μεν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αλλά δεν έχει κόψει δεσμούς με όλους. Έτσι, ήταν παρόντες ο Θόδωρος Μιχόπουλος και ο πρώην γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης.

Το γλέντι του γάμου θα γίνει στο bar-restaurant “Πάρκο Ελευθερίας”, στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου.Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος, το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ακόμη πού θα πάει, αλλά το πιο πιθανό είναι να φύγουν για ένα long weekend, εκτός Αθηνών.

To love story τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στο “Πρωινό Mega”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον Γαβριήλ να κάνει την πρώτη κίνηση, ζητώντας στην Ράνια να βγουν για ένα καφέ στην Αίγλη Ζαππείου. Το ένα έφερε το άλλο και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους πέρασαν, βέβαια, πολλά. Στην αρχή η σχέση τους δοκιμάστηκε από τα συνταρακτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου. Οι δυο τους προσπάθησαν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης έβλεπαν ο ένας τον άλλον ελάχιστα.

Τώρα, όμως που ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρίσκεται εκτός κυβέρνησης, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους άλλαξαν. Οι δυο τους μένουν πια μαζί στο διαμέρισμα της Ράνιας στη Νέα Σμύρνη, περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους και ετοιμάζονται για το γάμο…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More