Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Το γαμήλιο γλέντι τους! Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα ένωσαν τις ζωές τους. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και η γνωστή δημοσιογράφος του Mega ενώθηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημαρχείο της Αθήνας και τον τέλεσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Εμφανώς συγκινημένη, η Ράνια έφτασε στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά περίπου στις 19:00 και εκεί την περίμενε ο άνδρας της ζωής της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από το δημαρχείο

Μάρτυρες – κουμπάροι στο γάμο ήταν οι καλοί τους φίλοι Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, η δημοσιογράφος του Mega, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και ο Πέτρος Μωραΐτης. Μετά την τελετή ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι!

Mε ένα βαλς του ζευγαριού ξεκίνησε η δεξίωση του ζευγαριού στο Πάρκο Ελευθερίας. Παρόντες , μεταξύ άλλων, είναι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θόδωρος Μιχόπουλος και διευθυντής του γρ. Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Δες το ζευγάρι να κόβει την τούρτα!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το ηαμπρό να χορεύει ζεϊμπέικο

Read More

And More