Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Βόλτα με την κόρη τους [pics]

Η Ράνια Τζίμα αγαπά το Φάληρο. Η πρώτη της γειτονιά όταν ήρθε στην Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ήταν σε αυτή την περιοχή και έχει μάθει να αγαπά κάθε γωνιά της. Εκεί την “τσάκωσε” και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE σε πρόσφατη βόλτα της μαζί με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους. Συγκεριμένα, o πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και η δημοσιογράφος και η μικρή Ελένη απόλαυσαν τον περίπατό τους στις εγκαταστάστεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με casual εμφάνιση, όπως είανισ την καθημερινότητά τους, χάρηκαν τη βόλτα τους στην ηλιόλουστη Αθήνα κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Είναι και οι δύο άνθρωποι που δουλεύουν πολύ αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για να τον περάσουν οικογενειακά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι έχουν επιλέξει να ζουν την καθημερινότητά τους παρόλο που είναι και οι δύο πολύ δυναμικοί στη δουλειά τους και στην πρώτη γραμμή. Από την μέρα της γέννησης της κόρης τους ειδικά έχουν αφοσιωθεί στην οικογένεια.

“Οι σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή μου είναι ο σύζυγος μου Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η πρώτη μου ξαδέρφη, η Άρτεμις, που είναι «φάρος», όπως συνηθίζω να λέω, για όλα τα σημαντικά της ζωής. Παραδείγματα και οι δύο τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο”, είχε δηλώσει η Ράνια στο Τηλέραμα.

Read More

And More