Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το bachelor party πριν τον πολιτικό γάμο με την Ράνια Τζίμα!

Μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όμως και η Ράνια Τζίμα θέλουν να χαρούν αυτές τις μέρες και φυσικά πριν ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου έκαναν παραδοσιακά τα bachelor parties τους. Και οι φίλοι τους φρόντισαν να τους μείνουν αξέχαστα…

Η νύφη διασκέδασε με τις φίλες της, κάνοντας μια μικρή απόδραση στο Σούνιο (δες εδώ), ενώ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πήγε για ποτό με την παρέα του σε αγαπημένο τους στέκι στην Αθήνα. Στα social media, μάλιστα κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία όπου ποζάρει αγκαλιά με τους φίλους του Θόδωρο Μιχόπουλο, Τάσο Κορωνάκη και Γιάννη Αλμπάνη.

Ο γάμος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ράνια Τζίμα είναι προγραμματισμένος για αύριο, Σάββατο 14 Μαΐου, στο δημαρχείο της Αθήνας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τον πολιτικό γάμο θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Μάρτυρες, μεταξύ άλλων, θα είναι από την πλευρά της Ράνιας Τζίμα η επί χρόνια αγαπημένη φίλη της και γνωστή δημοσιογράφος του ΣKAΪ Εύα Αντωνοπούλου και από την πλευρά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο στενός του φίλος, Πέτρος Μωραΐτης.

Συνολικά, οι μάρτυρες θα είναι επτά: η Εύα Αντωνοπούλου, ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο Πέτρος Μωραΐτης, η Αλεξία Τασούλη, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, η Κατερίνα Χριστοφιλίδου και ο Γιάννης Πετρίδης.

Read More

And More