Φωτογραφίες TLIFE

Γεια – The Musical: Ποια πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα

21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «Γεια», το θρυλικό άλμπουμ των ’00s ζωντανεύει στο θέατρο. Ο Φοίβος σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα δημιούργησαν το μιούζικαλ της χρονιάς.

Το βράδυ της Δευτέρας 28/11 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του «Γεια – The Musical» στο Θέατρο Ριάλτο όπου πλήθος προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον δημιουργό των επιτυχιών, Φοίβο.

Στο «Γεια – the musical» ακούγονται για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα και απόλαυσαν το μιούζικαλ ήταν η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte, η Νάντια Μπουλέ, η Έλλη Κοκκίνου, η Άντζελα Δημητρίου και πολλοί ακόμη.

Δες τις φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

Κική Τσόλκα-Δέσποινα Βανδή-Μαρία Σολωμού

Ο Φοίβος με τη Δέσποινα Βανδή

Δημήτρης Μαλισσόβας – Φοίβος – Δέσποινα Βανδή

Φοίβος – Αντύπας

Ελένη Χατζίδου

Φοίβος-Έλλη Κοκκίνου-Άντζελα Δημητρίου

Γιώργος Λεμπέσης-Σοφία Τραντίδου

Γιώργος Λεβέντης-Φοίβος

Ο Φοίβος με τη σύζυγό του, Αμαλία Καντερέ

Νάντια Μπουλέ

Ευριδίκη-Μπομπ Κατσιώνης

Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του, Σοφία και την κόρη τους

Mente Fuerte – Μαρία Σολωμού – Δέσποινα Βανδή

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Τα τραγούδια από το «Γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως την σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, «τη φωνή» μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος Μπλε Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More