Γελάει ασταμάτητα εδώ και 12 χρόνια!

Οδυνηρές στιγμές περνάει μια οικογένεια στην Κίνα. Ένα 13χρονο κοριτσάκι δεν έχει σταματήσει να γελάει εδώ και 12 χρόνια και οι γονείς της έχουν απελπιστεί: “Δεν υπάρχει ούτε μια ελπίδα για εμάς. Αντικρίζοντάς την έτσι αισθανόμαστε δυστυχισμένοι από ότι να τη βλέπαμε να κλαίει”, λένε οι γονείς της μικρής Xu Pinghui.

Η Xu στην ηλικία των 8 μηνών παρουσίασε έναν ανεξήγητα υψηλό πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε με τίποτα. Από τότε το κοριτσάκι δεν έχει σταματήσει να γελάει με αποτέλεσμα να έχει χάσει τελείως την ομιλία της. Οι γονείς της ζητούν απελπισμένα βοήθεια από τους γιατρούς αλλά εκείνοι δεν μπορούν να την βοηθήσουν.

Θεωρούν πως αυτή η σπάνια αρρώστια της μικρής προήλθε από τον υψηλό πυρετό που είχε παρουσιάσει πριν από 12 χρόνια. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας καταστράφηκε ο μετωπιαίος λοβός του εγκεφάλου της. Τώρα οι επιστήμονες αποφάσισαν να ακολουθηθεί μια σειρά από συγκεκριμένες εξετάσεις στον μαγνητικό αλλά και στον αξονικό τομογράφο που θα τους οδηγήσει στο δρόμο προς την ίαση της σπάνιας ασθένειας.

Read More

And More