Γενάρης; Ξεκίνησαν οι… εκπτώσεις και στον Alpha!

Γενάρης… Ο μήνας των εκπτώσεων ! Μάλιστα, οι εκπτώσεις αυτή την φορά εκτός από τις βιτρίνες των μαγαζιών, φιγουράρουν και στις… τηλεοπτικές βιτρίνες ! Ως γνωστόν η οικονομική κρίση έχει κάνει την ιδιωτική τηλεόραση να παραμιλάει, με αποτέλεσμα να διανύει φέτος αναμφισβήτητα την χειρότερη χρονιά της, στην τηλε-ιστορία της.

Ετσι, όπως θα έχετε παρατηρήσει, το… κούρεμα στα κανάλια φέτος έχει “φορεθεί” πολύ, μιας και όσο καταρρέουν τα διαφημιστικά έσοδα,τόσο αυξάνονται τα ρολά που κατεβαίνουν σε διάφορα πρότζεκτ, στην προσπάθεια που κάνουν οι τηλε-άνθρωποι για να τους βγει στο τέλος ο λογαριασμός.

Ο Alpha ,λοιπόν, είναι ένα απο τα κανάλια εκείνα που έχει πει κι αυτό “ναι” στο ψαλίδισμα και μάλιστα; Το 2013 βρίσκει το κανάλι να προχωρά σε γενναίο κούρεμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της αβάσταχτης κρίσης, αποφάσισαν οι της Κάντζας να μειωθεί ο αριθμός επεισοδίων του “Πάμε Πακέτο”,παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πρότζεκτ που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης. Με άλλα λόγια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου… έχει πακέτο, μιας και η εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα με fresh επεισόδια, μόνο δύο φορές τον μήνα.

Από την καρέκλα ,όμως, του… μπαρμπέρη πέρασαν και οι “Οικογενειακές Ιστορίες”,αλλά και το “Κάτι Ψήνεται” των οποίων τα γυρίσματα για την ώρα δεν έχουν απλώς ψαλιδιστεί, αλλά έχουν “παγώσει”, μιας και αποφασίστηκε για οικονομία τηλεοπτικών δυνάμεων, να πατηθεί λιγάκι… φρένο !


Read More

And More