Γενέθλια με celebrities για γνωστό pr manager! [pics]

Γενέθλια με celebrities για γνωστό pr manager! [pics] | tlife.gr

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Μάκης Καπάτος, το βράδυ του Σαββάτου! Ο γνωστός pr manager κάλεσε μερικούς από τους καλύτερους φίλους του στην Αυτοκίνηση, ώστε να διασκεδάσουν όλοι μαζί, σε αυτή την ξεχωριστή μέρα. Φυσικά στο πλευρό του ήταν η σύντροφός του, personal trainer και σύμβουλος διατροφής, Εύα Λεούση αλλά και αγαπημένοι φίλοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της μόδας.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι ηθοποιοί Μπέσσυ Μάλφα και Κάτια Νικολαΐδου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, ο σχεδιαστής μόδας των Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος, η make up artist Σταυρούλα Σγούρου, ο ενδυματολόγος Κλέων Φουσέκης και ο συγγραφέας και bow tie maker απο την Νέα Υόρκη Αndreu Honeycutt.

Μάλιστα, ο Μάκης Καπάτος και η Εύα Λεούση έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην σχέση τους και πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το επόμενο καλοκαίρι! Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Μπέσυ Μάλφα αλλά και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, καλοί φίλοι του pr manager.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Γρηγόρης Μπάκας – Στέφανος Κωνσταντινίδης

Στέφανος Κωνσταντινίδης – Μπέσσυ Μάλφα

Andreu Honeycutt – Εύα Λεούση – Μάκης Καπάτος – Δημήτρης Στρέπκος – Κάτια Νικολαΐδου

Μάκης Καπάτος – Στέφανος Κωνσταντινίδης

Εύα Λεούση – Μάκης Καπάτος

Εύα Λεούση – Μπέσσυ Μάλφα

READ more