Γενέθλια για τη Δανάη Μπάρκα: Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι φίλοι της και η τούρτα-υπερπαραγωγή!

Τα γενέθλια της είχε τo Σάββατο 18 Νοεμβρίου η κόρη Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή ηθοποιός έγινε 26 ετών και, θέλοντας να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της και με τους followers της, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“26 σήμερα. Πολύ χαρά,για πολλούς λόγους αλλά εσείς να θυμάστε: Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος ΜΟΝΟ αν γίνουμε εμείς καλύτεροι. Χαμογελάστε,ονειρευτείτε, αγκαλιάστε, παίξτε, κλάψτε, ζητήστε συγνώμη, πείτε ευχαριστώ, αποδεχτείτε, δεχτείτε, αφεθείτε στην ομορφιά του απρόσμενου και αγαπήστε την τέχνη”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, η Δανάη δέχτηκε μια έκπληξη από τα αγαπημένα της πρόσωπα που την ξάφνιασε, αλλά και την χαροποίησε πολύ. Συγκεκριμένα, με τη συμβολή της μητέρας της, το σπίτι της γέμισε από καλούς της φίλους που της ετοίμασαν ένα μεγάλο πάρτι, χωρίς εκείνη να έχει ιδέα.

Όταν, λοιπόν, επέστρεψε και άνοιξε την πόρτα έμεινε άφωνη καθώς όλοι μαζί ξεκίνησαν να της τραγουδούν το Happy Birthday. Εκείνη, αφού έκανε μια ευχή, φανερά συγκινημένη έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη, ενώ στη συνέχεια έλαβε πολλές αγκαλιές και πολύ θερμές ευχές.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Το πιο γλυκό/πικάντικο/ταλαντούχο κορίτσι έχει γενέθλια!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Mergoupis-Kalantidis (@dimmerlin) στις

Read More

And More