Γενέθλια για την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Οι φωτογραφίες από το πάρτι της και η εντυπωσιακή τούρτα

Γεννημένη στις 22 Αυγούστου του 1985, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε το Σάββατο τα γενέθλιά της! Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεισε τα 35 της χρόνια και δέχτηκε δεκάδες ευχές από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Μάλιστα, η Ειρήνη έκανε και ένα μικρό πάρτι γενεθλίων, όπου γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα αυτή τη ξεχωριστή ημέρα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσίευσε στα social media, το βράδυ της Κυριακής, φωτογραφίες από το πάρτι της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την άκρως εντυπωσιακή της τούρτα, η οποία είχε πάνω εκείνη να κρατά ένα μικρόφωνο.

“Ποσό όμορφο είναι να γεμίζεις από αγάπη!!! Ανεκτίμητες στιγμές ευτυχίας, χάρη σε εσάς που βρεθήκατε δίπλα μου σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα για μένα και σε όλους εσάς που με πλημμυρίσατε με τόσα μνμ αγάπης… Σας ευχαριστώ δυνατά!” ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις φωτογραφίες.

“Έχω γενέθλιαααα! Ποτά μουσικές και μια ζάλη γλυκιά …είναι το mood της ημέρας. Όπως κάι ολες οι γιορτες έτσι και τα γενέθλια μας είναι οι άνθρωποι μας, που μας αγαπούν και ομορφαίνουν τη ζωή μας, έτσι με λίγους και καλούς ξεκίνησε αυτή η ευλογημένη μέρα” έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Read More

And More