Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη: Τα προφητικά λόγια της παρουσιάστριας έναν χρόνο πριν κλείσει τα 51 – Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της σήμερα;

«Αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Εγώ αυτό θέλω. Θέλω να είναι καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή, καινούριες περιπέτειες, καινούριες αγάπες… Άλλου είδους εννοώ ε; Όχι τις άλλες! Όλα καινούρια», αυτά ήταν τα λόγια που είπε η Ελένη Μενεγάκη στα τελευταία της τηλεοπτικά γενέθλια τον Οκτώβριο του 2019.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η παρουσιάστρια τα εννοούσε 100% και έναν χρόνο μετά επιβεβαιώνονται. Η ζωή της άλλαξε ριζικά, ζει νέες περιπέτειες και έχει βρει καινούριες αγάπες, όπως η κηπουρική στο αγαπημένο της νησί στην Άνδρο. Το μόνο που δεν άλλαξε για εκείνη είναι το πρωινό ξύπνημα.

Και όλα αυτά μετά την 1η Ιουλίου του 2020. Τότε, που η «Ελένη» έριξε οριστικά αυλαία από τον Alpha και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό που τη στήριξε για τρεις δεκαετίες. Από τότε και μετά, το προσωπικό της προφίλ στο Instagram αποτελεί ενός είδους ημερολόγιο για την Ελένη. Απόλυτη προτεραιότητά της τα τέσσερα παιδιά της και ο Μάκης Παντζόπουλος…

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα…

8 Ιουλίου

Από μικρό παιδί περίμενα το καλοκαίρι για να πάω θερινό σινεμά! Όταν ερχόμαστε στην χώρα της Άνδρου ότι έργο και αν παίζει εμείς θα το δούμε στο αγαπημένο cine ΑΛΕΞ ! 

21 ΙουλίουΗ νοσταλγία για την εκπομπή «Ελένη»

πέρασε ήδη ένας μήνας … 

13 Αυγούστου

Ήλιος, θάλασσα και η οικογένεια μου 

18 Αυγούστου

Ηρεμία … χαρούμενες στιγμές και αγάπη !

1 Σεπτεμβρίου – Πρώτη φορά στην παραλία την 1η Σεπτεμβρίου

Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη !
Πρώτη φορά σε υποδέχομαι στην παραλία … μετά από παρά πολλά χρόνια ! 

1 Σεπτεμβρίου

Love is in the air 

19 Σεπτέμβρη – Σε ρόλο κηπουρού!

Τέλεια μέρα για κηπουρική !
Καλημέρα από την Άνδρο !

3 Οκτώβρη – Η Ελένη Μενεγάκη… πρωταγωνίστρια σε χολιγουντιανές ταινίες!

Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φιλη @roula.revi για την υπομονή της … ( αυτή ξέρει ) αλλά κ την δημιουργία του video ! Μάλλον έτσι με φαντάστηκε για την επόμενη μας φωτογράφηση ! Καλημέρα σε όλους !

8 Οκτώβρη – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και το τρακ στη σκηνή…

18 Οκτωβρίου – Η Ελένη φαίνεται ότι βρήκε αυτό που επιζητούσε περισσότερο. Την ηρεμία της

Ησυχία …

Χρόνια πολλά Ελένη!

Δες ΕΔΩ τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο για τα γενέθλιά τους!

Read More

And More