Γενέθλια για την Ιωάννα Μπέλλα! Δες την τούρτα υπερπαραγωγή που έσβησε [pic]

Εδώ και περίπου ένα μήνα τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας έχουν αλλάξει, αφού η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού έχει «ταράξει» τους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας. Πλέον, μένουμε όλοι μέσα στα σπίτια μας και αποφεύγουμε τις μαζώξεις. Βάση αυτών η Ιωάννα Μπέλλα γιόρτασε με έναν διαφορετικό τρόπο φέτος τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της μόνο τον σύντροφό της, Γιάννη Λεωνίδα Λεωνίδου.

Το εντυπωσιακό μοντέλο συμπλήρωσε 24 χρόνια ζωής και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένο! Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια μας έδειξε την τούρτα υπερπαραγωγή που έσβησε αλλά και το εντυπωσιακό δώρο που δέχτηκε από τον καλό της.

«Ομολογώ ότι τα φετινά μου γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά και ξεχωριστά. Είμαι ευγνώμων που είμαι υγιέστατη εγώ και η οικογένεια μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία πολύ αγάπη και να οπλιστεί με υπομονή σε αυτές τς δύσκολες μέρες που ζούμε.. Όλα θα πάνε καλά!! I thank you all one by one for your wonderful wishes and I return», σχολίασε η Ιωάννα Μπέλλα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Πολύχρονη!

Read More

And More