Γενέθλια για την Ιωάννα Μπουρλόκα από το MasterChef – Η έκπληξη που της έκανε ο Θάνος Σπανός

Η Ιωάννα Μπουρλόκα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Master Chef 2019. Από την αρχή του παιχνιδιού είχε δηλώσει ότι θέλει να γίνει η επόμενη Master Chef και όσο παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό της για να το πετύχει αυτό.

Η νεαρή chef με καταγωγή από τη Σπάρτη, τον τελευταίο καιρό εργάζεται στο εστιατόριο που διατηρούν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, η αδερφή του Βικτώρια Σεϊταρίδη και ο Δημήτρης Γκόβας από το 2008 στο Μοναστηράκι. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, καθώς εκεί συνεργάζεται με έναν πρώην συμπαίκτη της, τον Θάνο Σπανό.

Η Ιωάννα σήμερα έχει τα γενέθλιά της και οι συνάδελφοί της θέλησαν να της κάνουν μια έκπληξη για την ιδιαίτερη αυτή μέρα της ζωής της. Συγκεκριμένα, ενώ εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα και μαγείρευε, όλοι μαζί ξεκίνησαν να της τραγουδούν το Happy Birthday, με μια εντυπωσιακή τούρτα να κάνει την εμφάνισή της.

Εκείνη ξαφνιάστηκε ευχάριστα και έσβησε τα κεράκια της με τον αριθμό 34 πάνω στην γλυκιά δημιουργία, την οποία επιμελήθηκε προσωπικά ο Θάνος Σπανός, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από όλους.

34 λοιπόν!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες είχες σας, είναι πάρα πολλές και αυτό με κάνει τόσο χαρούμενη. Θάνο η τούρτα ήταν φανταστική!!! Όλα πίσω από την πλάτη μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ“, έγραψε η ίδια στο Instagram, δημοσιεύοντας το παραπάνω βίντεο.

Ο Θάνος Σπανός ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στην Ιωάννα Μπουρλόκα κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στα stories του:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More