Γενέθλια για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Η αποκάλυψη της ηλικίας της και το δώρο του συζύγου της

Γενέθλια έχει σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και από το πρωί δεν σταματά να δέχεται ευχές από φίλους, συγγενείς και συναδέλφους! Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε τα 43 της χρόνια και νιώθει τεράστια ευτυχία, για όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της. Η όμορφη Πηνελόπη είναι full in love με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, την Λυδία και την Ηλέκτρα.

Ανήμερα της ημέρας των γενεθλίων της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram, όπου μίλησε για την ευτυχία της! Μάλιστα, μέσα από τα Instagram Stories της, μας έδειξε και το ξεχωριστό δώρο που της έκανε ο άντρας της ζωής της! Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης της πήρε μια αυθεντική μπλούζα του αγαπημένου της συγκροτήματος “The Cure” αλλά και μαύρα διαμαντένια σκουλαρίκια.

“Σήμερα είναι γιορτή για μένα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια. Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που ερχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει. Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!

Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ενα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία. Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγαλα! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ! Σας αγαπώ!” έγραψε στα social media η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Χρόνια Πολλά Πηνελόπη!

Read More

And More